salemyarA

پزشکی

salemyarA

پزشکی

دلایل اسیدی شدن معده

سوءهاضمه ممکن است نشانه ای از اسیدی بودن بدنتان باشد، بنابراین مهم است که نه تنها اسیدها بلکه آنتی اسید را هم نادیده نگیریم. در واقع، برخی از آنتی اسیدها ترشحات طبیعی معده را ضعیف میکنند و گاهی اوقات باعث میشوند معده اسید بیشتری تولید کند؛ بنابراین باید در مورد غذاهایی که باعث سوء هاضمه و تولید زیاد اسید معده میشوند مطلع شوید. در اینجا لیستی از مواردی که باعث سوءهاضمه میشوند ذکر شده است:
سریع خوردن غذا
خوردن در حال حرکت (راه رفتن، دویدن، رانندگی)
به اندازه کافی نجویدن
مصرف پروتئین یا چربی بیش از حد در یک زمان
نوشیدن نوشابه اسیدی همراه غذا
خوردن مقدار زیاد محصولات حیوانی در یک وعده
مصرف خوراکیهای اسیدی مانند شکلات، شکر، دانه های تصفیه شده، دانههای حاوی گلوتن، غذاهای فرآوری شده، شیرین کنندههای مصنوعی

تاثیر رازیانه بر لاغری

 رازیانه یک منبع غنی از فیبر است که کمک می کند برای مدت طولانی سیر بمانید و از احساس گرسنگی و پرخوری بیش از حد جلوگیری می کند. این امر باعث مصرف کالری کمتر و نهایتا باعث کاهش وزن می شود.

مصرف رازیانه ممکن است با افزایش جذب مواد معدنی و ویتامین ها، به کاهش ذخیره چربی کمک کند.
بعلاوه رازیانه دارای خواص دیورتیک است؛ بنابراین، نوشیدن چای رازیانه می تواند به حذف سموم از بدن کمک کند که به نوبه خود، ممکن است در کاهش وزن مفید واقع شود.
دانه های رازیانه مسئول شروع سوخت و ساز بدن هستند. متابولیسم سالم نکته کلیدی برای از دست دادن وزن از راه سالم و درست است.
رازیانه شامل طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان ها مانند فسفر، سلنیوم، روی، منگنز، کولین، بتا کاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که همه آن ها از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و باعث کاهش استرس اکسیداتیو می شوند. استرس اکسیداتیو در بدن می تواند منجر به چاقی، دیابت و شرایط مشابه شود.
روغن های فرار مانند استراگول، فنکون و آنتول موجود در دانه های رازیانه، با ترویج تولید آنزیم های معده به بهبود هضم کمک می کنند. یک سیستم گوارش خوب، کلید کاهش وزن، از راه سالم و درست است.

افزایش تمرکز در کودکان

 ۱. بازی‌کردن تمرکز کودکان را افزایش می‌دهدازآنجایی‌که کودکان در هنگام بازی‌، مطالب زیادی را یاد می‌گیرند، بهتر است کاری کنیم فعالیت‌هایشان بیشتر شبیه بازی‌کردن باشد. تلفن هوشمند، تبلت و رایانه را از آنها دور نگاه دارید و اجازه دهید کودکان، با اسباب‌بازی‌های معمولی بازی کنند و همچنین بازی‌هایی که تمرکز آنها را بیشتر می‌کند را انجام دهند و تمرکزکردن را تمرین کنند.

تحقیقات نشان داده‌ است تلفن‌های هوشمند می‌توانند مدت‌زمان تمرکز کودکان را کاهش دهند. بنابراین اصلا تلفن هوشمند را در اختیار آنها قرار ندهید یا به‌ندرت اجازه‌ی بازی با آن را به او بدهید.
بازی‌های فکری: قدرت تمرکز کودکان را با انجام بازی‌های فکری بیشتر کنید. بازی‌هایی که نیازمند فکرکردن، برنامه‌ ریزی و استفاده از حافظه هستند، مفیدند. جدول کلمات، جورچین و بازی‌ با کارت می‌تواند قدرت تمرکز کودک روی کلمات، اعداد و تصاویر را بالا ببرد. پازل تصویری که در آن، بچه‌های کوچک‌تر باید به‌دنبال یک غلط یا یک شی پنهان‌ در تصویر بگردند، می‌تواند توجه و تمرکز کودک را بالا ببرد.

ادامه مطلب...

چشمان سالم

 1- رژیم غذایی سالم و متعادل

برای حفظ سلامتی چشم هایتان از میوه ها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی تان استفاده کنید. مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین A و C انتخاب کنید. این ویتامین ها در غذاهایی مثل سبزیجات برگ سبز و ماهی به میزان فراوانی وجود دارند. علاوه بر این، ماهی و به خصوص ماهی سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است و مصرف آن روی سلامت بخش ماکولای چشم که مسئول دید مرکزی است تاثیر زیادی می گذارد.
 
کمبود آنتی اکسیدان ها در بدن و مصرف مشروبات الکلی و چربی های اشباع شده باعث می شود رادیکال های آزاد ماکولا یا همان بخش مرکزی شبکیه چشم را به خطر بیندازند. رژیم های غذایی پر چربی باعث انقباض شریان های خونی می شوند و چشم ها را تحت تاثیر قرار می دهند چون چشم پر از عروق خونی کوچک است و خونرسانی ضعیف عملکرد آن را مختل می کند. 
 
2- ورزش کردن
ورزش بدن، خونرسانی به چشم را افزایش می دهد و به افزایش سطح اکسیژن و حذف سموم از چشم کمک می کند. همچنین برای اینکه چشم را ورزش دهید کافی ست سر خود را ثابت نگه دارید و چشمان خود را به مدت 2 دقیقه به اطراف بچرخانید. یا اینکه به یک شی دوردست به مدت 5 دقیقه زل بزنید. 
 
خواب و استراحت کافی روی قدرت بینایی شما تاثیرگذار است. اگر به اندازه کافی استراحت نکنید توانایی تان برای دیدن کاهش پیدا می کند. بخصوص یک چورت 10 دقیقه ای در وسط روز کمک زیادی به سلامت چشم می کند

داد زدن سرکودک

  داد زدن چیزی شبیه آژیر آتش نشانیست که می‌تواند از آن با احتیاط و به عنوان علامتی از خطر استفاده کرد.

داد زدن، شکلی موثر از هشدار برای بچه‌ها در مواقعی است که در موقعیتی خطرناک قرار می‌گیرند. یعنی داد زدن باید فقط شیوه‌ای از هشدار باشد، نه بخشی از تنبیه یا روشی برای اداره‌ی امور روزمره!
اگر سعی دارید فرزندتان را از انجام کاری متوقف کنید یا ساکتش کنید، مدام داد و فریاد زدن راه درستش نیست. اگر به آرامی واکنش نشان دهید، اطمینان و عشق را در فرزندتان پرورش خواهید داد. اما عکس این موضوع هم صدق می‌کند؛ اگر مدام با داد و فریاد زدن کارتان را پیش ببرید، مغز فرزندتان وارد حالت جنگ و گریز خواهد شد.
داد زدن ممکن است باعث شود فرزندتان مقابله به مثل کند و رفتار تهاجمی به سمت شما داشته باشد و حتی بخواهد به شما آسیب بزند. همچنین داد زدن باعث می‌شود کودک‌تان یا فرار کند و یا فقط با ترس و دلهره به شما خیره شود. مطالعات نشان داده داد زدن، در بلند مدت، بچه‌ها را تهاجمی‌تر می‌کند، هم از لحاظ کلامی و هم از نظر فیزیکی.

ادامه مطلب...